Feriebolig Løjt Feriecenter - Sandskær Strand - Sydjylland - centralt beliggende feriehus

Indhold :         LØJT FERIEHUSE         In Deutsch         In English

Feriebolig Løjt Feriecenter Sandskær Strand Udlejning sommerhus 11 Yderst centralt beliggende familievenligt feriehus

Klik på billederne for at se dem i stor størrelser ! Klik på billederne for at se dem i stor størrelser ! Klik på billederne for at se dem i stor størrelser !
Sommerhus nr. 11 ved Sandskær Strand / Løjt Feriecenter nord for Aabenraa i Sønderjylland Fra terrasse ved indgang er der flot udsigt over Lillebælt og naturområder Sommerhusets anden og større terrasse vender ind mod et lille skovområde

Yderst velholdt familievenligt sommerhus (67 m2) i rolige omgivelser på Sandskærvej 11, 6200 Aabenraa ved Løjt Feriecenter på Løjt Land udlejes.

 

 Informationer / data om huset :
 • Seks sovepladser fordelt på to værelser begge med dobbeltsenge - hvoraf den ene er en elevationsseng - samt hyggelig hems med to sovepladser.

 • Praktisk og funktionelt spisekøkken med åben adgang til stuen

 • Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme

 • El-varme, stabil og funktionel brændeovn samt ikke mindst energibesparende luft-til-luft varmepumpe/blæser

 • Fladskærm tv. Der er digitalt kabel-tv med over 30 kanaler Musikanlæg DVD-afspiller

 • 200 Meter til rolig og børnevenlig sandstrand med to badebroer

 • 200 Meter til badestrand ved campingpladsen hvor der også er en legeplads samt en lille lystbådehavn

 • Havudsigt over Lillebælt fra terrassen v/husets indgang der i øvrigt ligger behageligt i læ

 • Mange havemøbler og alt til grill

 • Husets har en god stor plæne med gode parkeringsmuligheder 

 • Frit trådløst internet / WI-FI (30/30 Mbit - beregnet til streaming og gaming)

 • Velegnet til beboelse HELE året rundt !

 

100 Meter til Centerbygningen / fællesområdet der har åbent i sommerhalvåret. Her findes :

 

Se priskalender her eller tøv ikke med at kontakte os :

feriehus11@lojtferiehuse.dk - tlf. 30527750 - 74617600

 

 Attraktioner / seværdigheder i området :

Flot udsigt over hav og natur fra terrassen ved husets indgang


 
Praktisk åbent køkken med adgang til stue Stue med fladskærm TV. Udsigt til lille skovområde samt god og stabil brændeovn. Se luftfotos her !

Begge soveværelser er udstyret med dobbeltsenge. Og alle er elevationssenge Badeværelse med bruseniche og gulvvarme Hyggelig hems med flere sovepladser. Hemsen er højt værdsat hos børnene.

Husets store terrasse vender ind mod et område med et lille stykke skov Sommerhus 11 ligger på en rolig og børnevenlig vej i smukke idylliske naturomgivelser. Med havet på flere sider samt tæt på legepladser og udendørs swimmingpool

Se naturbilleder her fra området ved sommerhuset hvor der er storslået udsigt over Lillebælt, øen Barsø og færgen der sejler til og fra øen
Fra ferieboligen er der kun ca. 150 meter til Centerbygningen og fællesområdet hvor bl.a. swimmingpool, spillehal og legeplads findes ! Der er masser af aktivitetsmuligheder for både store og små ved fællesområdet / Centerbygningen. Foruden legeplads er der bl.a. også beachvolleybane, minigolf, bordtennis, petanque og hoppepude ! Der er masser af aktivitetsmuligheder for både store og små ved Centerbygningen / fællesområdet. Foruden legeplads er der bl.a. også beachvolleybane, minigolf, bordtennis, petanque og hoppepude ! På en varm sommerdag er det skønt at hoppe i swimmingpoolen der måler 25 x 10 meter. Som lejer har man naturligvis fri adgang til alle facilliteterne i fællesområdet såsom blandt andet swimmingpool, børnebassin og liggestole !
Til Centerbygningen / fællesområdet hvor bl.a. den udendørs swimmingpool, legeplads, minigolf, aktivitetsrum, møntvaskeri og restaurant forefindes er der ca. 100 meter   Som lejer har man naturligvis fri adgang til swimmingpoolen, børnebassin og liggestole osv.

Idyllisk og børnevenlig sandstrand i rolige og naturlige omgivelser tæt på ferieboligen. Perfekt til hyggelige gåture året rundt ! Idyllisk og børnevenlig sandstrand i rolige og naturlige omgivelser tæt på ferieboligen. Perfekt til hyggelige gåture året rundt ! Ved Sandskær Campingplads der ligger i forlængelse af Løjt Feriecenter findes to legepladser, lille lystbådehavn samt yderst børnevenlig badestrand ! Læs og se billeder fra de hyggelige gangstier og området ved det fredede moseområde her !
Fra sommerhuset er der kun ca. 200 meter til idyllisk og børnevenlig badestrand i rolige og naturlige omgivelser Også en legeplads samt lystbådehavn og børnevenlig strand ved campingpladsen Masser af smuk natur i kort afstand fra huset. Her det fredede moseområde

feriehus11@lojtferiehuse.dk Tlf.: 30527750 74617600 • Sandskærvej 11, Løjt Feriecenter, 6200  Aabenraa • www.lojtferiehuse.dk